: (03) 700 05 00
: (03) 700 05 01
info@indap.si
Slavko: 040 349 992
Mojca: 041 444 397
DŠ: 17772931
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

budmat

Sistem jeklenih ograj

Jekleni elemneti ograje

ograja

Sistem jeklenih ograj BUDMAT je nov in inovativen koncept za izvedbo ograje za dom, nepremičnino, zemljišče in celo za stanovanjska območja in industrijske objekte. Da bi izpolnili pričakovanja naših strank, ki si izpolnjujejo sanje o popolnem domu in potrebujejo najbolj kakovostne rešitve, je naše podjetje BUDMAT uvedlo v ponudbo jeklene elemente ograj. Zanimiva oblika, sodobne montažne rešitve in široka paleta barv zagotovljajo, da se sistem jeklenih ograj BUDMAT odlično ujema z okoliško arhitekturo. To omogoča neskončne možnosti uporabe, cel sistem pa je zelo enostaven in hiter za montažo. Strešna kritina in žlebovni sistem Flamingo, ki jih tudi ponuja BUDMAT, v povezavi s sistemom jeklenih ograj, omogočajo končno oblikovanje hiše in njenega okolja.


oblika Prednosti sitema jeklenih ograj:

  • izdelki iz najboljših pločevin (vsebujejo do 275 g/m’ cinka), ki so večkrat platirani ali prevlečeni z organsko povleko in so uporabljani za proizvodnjo strešne kritine in fasadnih sistemov, dolgoletne izkušnje podjetja BUDMAT v proizvodnji kakovostnih povlečenih pločevin omogočajo izvedbo trajnih in zelo atraktivnih izdelkov (zaradi uporabe posebnih snovi), moderna oblika in zelo privlačen izgled, lahek za čiščenje, ne potrebuje posebnega vzdrževanja, široka paleta barv, svoboda pri oblikovanju ograje (montaža v ravni liniji, v konveksni ali konkavni obliki, etc.) pri istočasni optimalizaciji sestavnih delov odprtine, funkcionalni sistem – ne obremenjuje ograje, univerzalne oblikovalske rešitve, izbor višine ograje, prilagoditev oddaljenosti elemantov v odprtini, hitra in enostavna montaža (možnost samostojnega montiranja).

 

VRSTE JEKLENIH ELEMENTOV vrsta

PALETA BARV

barva

Na željo jeklene ograje so izdelane v vseh različnih barvah dostopnih v paleti barv podjetja BUDMAT.

kakovostnaj

dodatkiena

dodatkidve

RAZPORED ELEMENTOV V ODPRTINI

18kosov

VHODNA VRATA

vhodna

OPOMBA: Proizvodnja vrat in izhodov v sistemu jeklenih ograj BUDMAT bo možna le po naročilu stranke, po posameznih cenah, projektu in času realizacije.